Ugrás a fő tartalomra

MeglepetésMár el is felejtettem,milyen jó levelet kapni.Valahogy kiveszett az életemből a postás-hozta boríték.Gyerekkoromban fél napokat lestem,vártam rá...ennek az emléknek az öröme éledt most
fel:vaskos boríték a postaládában.Szépséges ajándék Szerától.Köszönöm!Az anyagok gyönyörűek,a szép könyvjelző épp passzol a Marcus Aureliusomhoz.


Azi poştaşul mi-a adus o surpriză:materiale frumoase şi un semn de carte minunat,desenat de Szera.

Megjegyzések

Szera üzenete…
Nagyon örülök, hogy egy kis nosztalgiára is adott okot az ajándékom...
katafolt üzenete…
:-) én is!
Juhizs üzenete…
Ha nem írod oda, hogy Szerától van - akkor is felismerhető :-)
katafolt üzenete…
Igen,és gyönyörű,akárcsak a te házad!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!