Ugrás a fő tartalomra

Nem kék,nem utca









A Kék utca után kezdtem el ezt a faliképet.Hasonlít,de mégis más.Katbo virágai is megihlettek...


Am inceput acest tablou dupa Strada albastră.Seamănă,dar totuşi e altfel.M-am inspirat şi din florile văzute la Katbo.

Megjegyzések

Katbo-Réka üzenete…
Csudajó!!!!
Nagyon aranyos. Nagyon tetszenek a színei, az egész úgy ahogy van SZUPER.
martimez üzenete…
Nekem is tetszik nagyon.Vidám és jópofa...
Julcsi üzenete…
Nekem akkor is tetszik, ha nem is utca és nem is kék:-)
Geta Grama üzenete…
E foarte haios si vesel. Imi plac combinatiile de culori si de imprimeuri.
Princi üzenete…
De nagyon aranyos! Hallani vélem a kislányok nevetését, ahogy kergetőznek a virágok közt. Csupa napsugár, nyár, vidámság, szép meleg szinek.
Monika üzenete…
Csodaszép!
Kata! Hogy a szöszbe csinálod,hogy majdnem minden nap felteszel egy új munkát?????????????????????????
Hihetetlen ,mégis igaz!!!!:)
KicsiKató üzenete…
Kedvencem a jobb szélső kislány sérója. Egyszerűen csúúúúcs:)))
katafolt üzenete…
Kösz,lányok !

Merci,Geta !

Mammka,nálam szabály,hogy lehetőleg minden nap befejezzek valamit,ha mégoly aprót is.Mely szabályt gyakran megszegem.És ne hidd,hogy ezt csak úgy összedobtam...hetekig készült.
katafolt üzenete…
Merci,Nathalie,tu sais,c'est un cadeau pour une petite fille qui a perdu sa maman...
kastanie üzenete…
Jó látni napról napra az új befejezett munkáidat! (azért valld be, hogy az új varrógéped már önállóan varr:-))
lomaquilt üzenete…
Nagyon szép! Ha én igy tudnék kukacolni!
katafolt üzenete…
Végülis,igen.Van neki egy gombja,ha azt megnyomom,pedál nélkül is varr.Én ezt mindig elfelejtem és olyankor is nyomom a gázt :-)
Tréfát félretéve,eddig fel sem tűnt,mennyit kínlódtam-szerencsétlenkedtem a régi gépemmel.Pedig nem is volt nagyon régi.Azért varrok most sokkal többet,mert rengeteg időt és energiát nyerek azáltal,hogy itt megy minden,mint a karikacsapás.Ha az eredmény nem megfelelő,olyankor én rontok el valamit,nem a gép.

Komórka,kukacolni viszont a régi géppel tanultam meg,és még bőven van mit fejlődnöm.Ezzel azért az is sokkal egyszerűbb és főleg gyorsabb.Egyáltalán nem mindegy,hogy 1-2 óra alatt tűzök le egy takarót,vagy harcolok vele hetekig,mint régen.
M.I.Eszter üzenete…
Nekem is nagyon tetszik ez a vidám kép.
Én karácsonyra tervezek a lányomnak valami meglepetés-falvédőt.
Egyenlőre még az anyagok és az ötletek gyűjtögetésénél tartok.
katafolt üzenete…
Biztosan fogja szeretni a lányod a falvédőjét.Tavaly karácsonyra varrtam egy dűlöngélő kastélyt ugyanilyen formátumban.A kapu és az első szint zsebeket rejtett és a várkapu előtt egy királylány állt.
Nem rózsaszín volt,hanem narancs-zöld.Sajnos nem fényképeztem le,de annyira jó lett,szeretnék varrni még egy hasonlót
Ela üzenete…
Imi place tare mult, felicitari,Kati!
Ela

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

 Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban. În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit! S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Sajtó-interviu :) II

Interjúk hete van , úgy lehet :) E săptămâna interviurilor , se pare :) 

Inextex Kaposvár

Már két napja hazajöttem Kaposvárról,idő és fényképek hiányában nem sokat tudok mesélni és mutatni.Nagyon jó volt,bár nagyon fárasztó is. A konferencia egyik legemlékezetesebb pillanata számomra Ardai Ildikó előadása volt a székely festékes szőnyegekről.Megtaláltam azt a videót,amelynek részletei az előadást kísérték. Remélem,később majd fogok tudni mutatni fotókat a kiállításról is.Én nem fotóztam,de valahogy jobb is volt így:sokkal jobban meg tudtam figyelni mindent és ami tetszett,azt jó mélyen bevéstem. M-am întors duminica de la Kaposvár,în lipsă de timp şi fotografii nu pot să povestesc şi să arăt prea multe.Una dintre cele mai interesante momente pentru mine de la conferinţă a fost prezentarea artistei Ardai Ildikó despre covoarele secuieşti. Am găsit videoul care ilustra prezentarea. Sper ca mai tîrziu să vă pot arăta şi poze de la expoziţie.Eu nu am făcut nici o poză,din păcate,dar poate că era mai bine aşa fiindcă m-am uitat îndelungat la tot ce m-a interesat şi am reuşi