Ugrás a fő tartalomra

Hógolyó




Mammka megdobott egy hógolyóval.

Lááásuk csak,milyen játék is ez !

Horoszkópod:rák.
Egyéb események,amikor születtél: Hm.Nem emlékszem :-)
Ha nyernél a Lottón:Nem nyernék,mert nem hiszek benne,ezért nem is játszom.
Rossz szokás,de nem nagyon tudsz megszabadulni tőle:rendetlenség.
Ha web-böngésző: google.
Ha koffein:sajnos,nem bírom,de a kávé illatát szeretem.
Színeid ruhában:barna,barna és barna,valamint a hozzá illő színek.
Most mi van rajtad:farmernadrág,kedvenc barna pólóm és egy nagyon puha zsenília zokni.
A legutóbbi könyv, amit olvastál:Carl Sagan:Az éden sárkányai(imádtam a sorozatot diákkoromban,hol volt akkor még a kábeltévé,ne adj isten,internet...)
Ha háziállat:macska lenne,de nem lesz.Mint minden négylábú,a cica is kertes házba való,én viszont,a többséggel ellentétben ,nem szeretnék házban lakni-ezért van teknősünk,makka helyett.

Amit soha nem választanál háziállatnak:
rágcsáló.
Amit legjobban szeretsz magadban:találékony vagyok,szeretek helyrehozni elrontott dolgokat.
Tíz év múlva ilyenkor hol látod magadat?:talán ugyanitt,talán a Genfi tó partján,ki tudja(valahogy mindig oda képzelem magam,ha pihenni vágyom,de nem lehet:ülök egy padon a tóparton és lebeg a lelkem).Tíz év múlva sok minden más lesz,nem tudhatom,mire-hova vágyom majd akkor.
Legutóbbi nagyon jó élményed:
Megtaláltam egy elveszettnek hitt Brahms-lemezemet.

Ginának dobom tovább.

Megjegyzések

F.Gina üzenete…
Nagyon köszönöm, hogy engem választottál, csak egy kis időt kérek, és megírom :))
Nem gondoltad meg magad a csomaggal kapcsolatban ?
katafolt üzenete…
Köszi,nem,küldenem kellene :-(
Monika üzenete…
Köszönöm kata!
katafolt üzenete…
Én is :-)
martimez üzenete…
Kérek mégegyszer egy postacímet,nem találom,bocs!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

 Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban. În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit! S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Sajtó-interviu :) II

Interjúk hete van , úgy lehet :) E săptămâna interviurilor , se pare :) 

Inextex Kaposvár

Már két napja hazajöttem Kaposvárról,idő és fényképek hiányában nem sokat tudok mesélni és mutatni.Nagyon jó volt,bár nagyon fárasztó is. A konferencia egyik legemlékezetesebb pillanata számomra Ardai Ildikó előadása volt a székely festékes szőnyegekről.Megtaláltam azt a videót,amelynek részletei az előadást kísérték. Remélem,később majd fogok tudni mutatni fotókat a kiállításról is.Én nem fotóztam,de valahogy jobb is volt így:sokkal jobban meg tudtam figyelni mindent és ami tetszett,azt jó mélyen bevéstem. M-am întors duminica de la Kaposvár,în lipsă de timp şi fotografii nu pot să povestesc şi să arăt prea multe.Una dintre cele mai interesante momente pentru mine de la conferinţă a fost prezentarea artistei Ardai Ildikó despre covoarele secuieşti. Am găsit videoul care ilustra prezentarea. Sper ca mai tîrziu să vă pot arăta şi poze de la expoziţie.Eu nu am făcut nici o poză,din păcate,dar poate că era mai bine aşa fiindcă m-am uitat îndelungat la tot ce m-a interesat şi am reuşi