Ugrás a fő tartalomra

Álommanós


Az utóbbi napokban újfent a türelem erényét gyakoroltam:felszabtam több zsáknyi régi anyagmaradékomat. Fárasztó volt, unalmas , de megérte.Másképp sosem találkozott volna ez a két csillagos téglalap a kék takarón.Ez a takarócska fent van már  a Breslón. Később a rózsaszínt is felpakolom. S ha sikerül ébren maradnom, mára tervben van még kettő befejezése is.

 În ultimele zile am tot croit, am scăpat de o mare grămadă de rămăşite. Activitate obositoare şi plictisitoare , a meritat totuşi oboseala, altfel aceste două materiale cu steluţe n-aveau cum să se întîlnească pe pătura albastră. Care dealtfel se găseşte deja pe Breslo. Mai tîrziu am să postez şi păturica roz. Şi dacă cumva reuşesc să rămîn trează plănuiesc să termin azi alte două.

Megjegyzések

Ledorka üzenete…
Megint gyönyörű anyagok találkoztak. :) Nekem most a rózsaszínes a favoritom, de a kékes is mesés!
kastanie üzenete…
Kedvet kaptam a maradékok négyzetté szabdalásához, remélem, estig kitart.
Ildifolt üzenete…
Remek felhasználása a maradékoknak! Szépeket alkottál megint.
Aledi üzenete…
Nagyon szépek És azok a manók!
Cani üzenete…
Nagyon szeretem az álommanós takaróidat mert olyan meghittek és álomba csalogatóak és hát ez a kék....Le sem tudom venni a szemem róla. Nagyon szép!
Marcsi üzenete…
Nagyon szeretem a munkáidat, mindig érdemes nálad nézelődni. Annyira szépek!
Csilla üzenete…
Nagyon jók, mint mindig, na és ez a csillagos annyira illik ezekhez a takarókhoz, tényleg álombaringató...
katafolt üzenete…
Köszönöm, lányok!
Cani, én a te manócskádtól olvadozom :)
Ciripbogár üzenete…
nagyon kedvesek a minták, a kis manócskák, persze hogy az Álmatlan dal jut róla eszembe...ez a takaró biztos segít!
katafolt üzenete…
Quimby... :))), hááát,nem pont ez a dal járt a fejemben, amikor az első ilyen manót varrtam, de végülis, miért is ne...

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

 Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban. În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit! S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Sajtó-interviu :) II

Interjúk hete van , úgy lehet :) E săptămâna interviurilor , se pare :) 

Inextex Kaposvár

Már két napja hazajöttem Kaposvárról,idő és fényképek hiányában nem sokat tudok mesélni és mutatni.Nagyon jó volt,bár nagyon fárasztó is. A konferencia egyik legemlékezetesebb pillanata számomra Ardai Ildikó előadása volt a székely festékes szőnyegekről.Megtaláltam azt a videót,amelynek részletei az előadást kísérték. Remélem,később majd fogok tudni mutatni fotókat a kiállításról is.Én nem fotóztam,de valahogy jobb is volt így:sokkal jobban meg tudtam figyelni mindent és ami tetszett,azt jó mélyen bevéstem. M-am întors duminica de la Kaposvár,în lipsă de timp şi fotografii nu pot să povestesc şi să arăt prea multe.Una dintre cele mai interesante momente pentru mine de la conferinţă a fost prezentarea artistei Ardai Ildikó despre covoarele secuieşti. Am găsit videoul care ilustra prezentarea. Sper ca mai tîrziu să vă pot arăta şi poze de la expoziţie.Eu nu am făcut nici o poză,din păcate,dar poate că era mai bine aşa fiindcă m-am uitat îndelungat la tot ce m-a interesat şi am reuşi