Ugrás a fő tartalomra

Prissy



 Igazából nem így képzeltem el azt a néger babát, amit már nagyon rég meg szeretnék varrni. De ha ez a kis bumfordi modell jó volt kékből meg szürkéből, barnából sem lenne rossz, gondoltam.
Ilyen lett az első kettő, a boltban vannak már.

 Nu chiar aşa ar trebui să arate păpuşa negreasă pe care o tot plănuiesc să cos de mult. Dar acest model a ieşit bine din albastru şi din gri, de ce să nu încerc din material maro. Aşa au ieşit primele două. Sunt deja în magazin.

Megjegyzések

Zsuzsa üzenete…
Amikor ovis voltam, rajzoltam egy néger Milkulást. Az óvónéni nem díjazta :-( Én viszont díjazon a csoki-babáidat, hihetetlen szépek, érdekesek, egyediek...
(pedig szerintem nagyon 5let, én mindig értékeltem a mikor a tanítványaim egyedit, ötleteset alkottak).
bemka üzenete…
Barnából sem lett rossz :))
Barnából is jó lett :)
Nekem eddig barnából tetszik a leginkább:)
dióhéj üzenete…
hű, nagyon stílusosak, igazi afrikai mintás ruhájuk van, komplex egész...kár, hogy megnőtt a leánykám (is), habár sose babázott :)
Edina üzenete…
Nagyon jó ötlet....
Igazán!
Aledi üzenete…
Nagyon jó afro-babák :)
eszterda üzenete…
Nagyon édes, drága csokifalatok!:)))
Ela üzenete…
Imi plac mult negrutele tale!!Iar rochitele se potrivesc perfect!!
Ahama üzenete…
Jaj de jó színek, igazi forró csoki a jeges napokon.Nagyon passzol ehhez a baba szm-hoz.
Orsi is látta, nagyon tetszik neki, és jó kreatív téren érintett gyerekhez illően azt kérdezte :"Ez milyen baba, hogyan csinálták? " :)
Strugamano üzenete…
Ebben a ruhában nagyon hitelesek!
katafolt üzenete…
Köszönöm mindenkinek!

Zsuzsa, sok felnőttnek sajnos nincs képzelőereje...

Multumesc, Ela!
Marcsi üzenete…
Gyerekkoromban volt egy mesekönyvem, amelyikben különböző országokból, népviseletbe öltöztetett babák szerepeltek és egy ilyen baba képe is benne volt.Mikor benéztem hozzád rögtön ez az élmény elevenedett meg bennem.Köszönöm!
...tiktakro... üzenete…
Sunt MORTALE :) ! mi-ai adus aminte, din copilarie ,de papusa mea negresa pe care o chema Aziza :X
vai, Kati,de cite ori vin pe blogul tau imi stirnesti amintiri dragi....
Amaranta üzenete…
JAj de nagyon jól eltaláltad őket! A rucijuk, a hajuk, meg úgy minden. Kis tökéletesek.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

 Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban. În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit! S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Sajtó-interviu :) II

Interjúk hete van , úgy lehet :) E săptămâna interviurilor , se pare :) 

Inextex Kaposvár

Már két napja hazajöttem Kaposvárról,idő és fényképek hiányában nem sokat tudok mesélni és mutatni.Nagyon jó volt,bár nagyon fárasztó is. A konferencia egyik legemlékezetesebb pillanata számomra Ardai Ildikó előadása volt a székely festékes szőnyegekről.Megtaláltam azt a videót,amelynek részletei az előadást kísérték. Remélem,később majd fogok tudni mutatni fotókat a kiállításról is.Én nem fotóztam,de valahogy jobb is volt így:sokkal jobban meg tudtam figyelni mindent és ami tetszett,azt jó mélyen bevéstem. M-am întors duminica de la Kaposvár,în lipsă de timp şi fotografii nu pot să povestesc şi să arăt prea multe.Una dintre cele mai interesante momente pentru mine de la conferinţă a fost prezentarea artistei Ardai Ildikó despre covoarele secuieşti. Am găsit videoul care ilustra prezentarea. Sper ca mai tîrziu să vă pot arăta şi poze de la expoziţie.Eu nu am făcut nici o poză,din păcate,dar poate că era mai bine aşa fiindcă m-am uitat îndelungat la tot ce m-a interesat şi am reuşi