Ugrás a fő tartalomra

Fóka
Mi nem volt még, mi nem volt még? Például fóka ( meg jegesmenve, meg hangya :)) Most   egy cirkuszi fókát varrtam a boltba. A jegesmaci és a hangya még vár.

Ce n-a fost până acum? De pildă focă ( sau urs polar, ori furnică :)). Deocamdată am făcut o focă de circ pentru magazin. Ursul polar şi furnica mai aşteaptă.

Megjegyzések

Aledi üzenete…
Na és a tarajos sül? :)Szuper a fóka.
katafolt üzenete…
Miiiii ?! Nem hiszem, hogy tudnék olyant :D, s ha meg is próbálnám, kizárt, hogy felismerné bárki is. De jegesmedvétés hangyát rajzolttam már, csak meg kellene valamikor varrni.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!