2011. február 11., péntek

Még egy gombaEzt a párnát elfelejtettem lefényképezni. Most már fent van a boltban.


Am uitat să fotografiez această pernă. Acum în magazin.

7 megjegyzés:

dióhéj írta...

annyira jó ez a breslo, hogy az etsy meg a meska nyomába se ér...nem tudok románul, mégis egy-két kattintással áttekinthető...klassz a boltod nagyon...

Zazálea írta...

megyek, megnézem én is a boltod!

katafolt írta...

Nem mondod,Dió, tényleg ennyire tetszik ? Megszoktam és szeretem, de a fórumon gyakran láétom, hogy a felhasználók állandóan elégedetlenek valamivel és morognak ezért-azért...én csak azt nem szeretem, hogy a teljes árufelhozatal nagggyon nagy részét az ékszerek teszik ki. Ez viszont nem a boltot üzemeltetők hibája ;-)

Zaza, milyen?

dióhéj írta...

hát, szerintem ékszert készíteni könnyű, azt többen csinálják, meg olcsóbb is, mint egy táska, takaró, párna, vagy egy varrott dolog...szerintem az etsyn és a meskán is az ékszerek vannak többségben, mostmár textilből is...mivel alig tudok angolul, az etsy fórumait csak hébe-hóba olvasom, de ott tán nincs elégedetlenkedés...a bresloban az tetszik, hogy még nyelvtudás nélkül is ráálltam a nevedre, kapásból megtaláltam mi az, amit már eladtál, milyen termékeid vannak, szóval olyan ügyesen adja magát minden, ahová kattintani kell...szóval tetszik na...amiatt meg ne búsulj, hogy ékszerrel van tele, hiszen így neked nagyobb az esélyed nem igaz :)

Dia írta...

jaj, de szép lett! Nagyon tetszik

katafolt írta...

Ha megnézed, nagyon drága ékszerek is vannak. Végülis semmi bajom velük, de néha az az érzésem, befednek mindent :). Mondok példát is: tavaly úgy esett, hogy Skóciából rendelt tőlem táskát egy hímnemű
honfitársam és nem győzött örvendezni, hogy megtalálta a boltomat, mert, bár akkor már egy éve látogatta az oldalt, addig azt hitte, kizárólag ékszeres portál :)).

Van egy másik is, a craty, de én ott nem nyitottam (még) boltot. Az árusok is és a portéka is nagyjából ugyanaz, mint itt, sok értelmét nem látom...inkább varrok, minthogy ugyanazt kétfele töltögessem fel.

http://www.crafty.ro/

Köszönöm, Dia, örülök, hogy tetszik neked!

noviamy írta...

Szia!
Van a részedre valami a blogomon, gyere vedd át!
Amy

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin