Ugrás a fő tartalomra

Még egy gombaEzt a párnát elfelejtettem lefényképezni. Most már fent van a boltban.


Am uitat să fotografiez această pernă. Acum în magazin.

Megjegyzések

dióhéj üzenete…
annyira jó ez a breslo, hogy az etsy meg a meska nyomába se ér...nem tudok románul, mégis egy-két kattintással áttekinthető...klassz a boltod nagyon...
Zazálea üzenete…
megyek, megnézem én is a boltod!
katafolt üzenete…
Nem mondod,Dió, tényleg ennyire tetszik ? Megszoktam és szeretem, de a fórumon gyakran láétom, hogy a felhasználók állandóan elégedetlenek valamivel és morognak ezért-azért...én csak azt nem szeretem, hogy a teljes árufelhozatal nagggyon nagy részét az ékszerek teszik ki. Ez viszont nem a boltot üzemeltetők hibája ;-)

Zaza, milyen?
dióhéj üzenete…
hát, szerintem ékszert készíteni könnyű, azt többen csinálják, meg olcsóbb is, mint egy táska, takaró, párna, vagy egy varrott dolog...szerintem az etsyn és a meskán is az ékszerek vannak többségben, mostmár textilből is...mivel alig tudok angolul, az etsy fórumait csak hébe-hóba olvasom, de ott tán nincs elégedetlenkedés...a bresloban az tetszik, hogy még nyelvtudás nélkül is ráálltam a nevedre, kapásból megtaláltam mi az, amit már eladtál, milyen termékeid vannak, szóval olyan ügyesen adja magát minden, ahová kattintani kell...szóval tetszik na...amiatt meg ne búsulj, hogy ékszerrel van tele, hiszen így neked nagyobb az esélyed nem igaz :)
Dia üzenete…
jaj, de szép lett! Nagyon tetszik
katafolt üzenete…
Ha megnézed, nagyon drága ékszerek is vannak. Végülis semmi bajom velük, de néha az az érzésem, befednek mindent :). Mondok példát is: tavaly úgy esett, hogy Skóciából rendelt tőlem táskát egy hímnemű
honfitársam és nem győzött örvendezni, hogy megtalálta a boltomat, mert, bár akkor már egy éve látogatta az oldalt, addig azt hitte, kizárólag ékszeres portál :)).

Van egy másik is, a craty, de én ott nem nyitottam (még) boltot. Az árusok is és a portéka is nagyjából ugyanaz, mint itt, sok értelmét nem látom...inkább varrok, minthogy ugyanazt kétfele töltögessem fel.

http://www.crafty.ro/

Köszönöm, Dia, örülök, hogy tetszik neked!
noviamy üzenete…
Szia!
Van a részedre valami a blogomon, gyere vedd át!
Amy

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Nem tartunk tehenet

Nem volt könnyű meggyőzni a tizenhatévest, hogy engedje ezt a bocit felrakni a boltba :).

N-a fost simplu s-o conving pe adolescenta mea să lasă această văcuţăîn magazin :)