Ugrás a fő tartalomra

Pirosban


 Ki hitte volna, hogy egyszer megszokom-megszeretem a pirosat is. Csak az első lépés volt nehéz, sokkal hamarabb megszerettem, mint például a rózsaszínt. S amióta nem zárom ki a lehetőségek közül, szinte minden anyagvásárlásnál találok valami szép pirosat. 
Piros ruhás babák már a boltban.

 Nu credeam că mă voi împrieteni vreodată cu culoarea roşie. După primul pas a fost uşor, mult mai uşor decât cu rozul. Şi am observat că de când nu exclud această culoare dintre posibilităţi aproape la fiecare cumpărătură găsesc vreun material roşu frumos.
Păpuşi cu rochiţa roşie deja în magazin.

Megjegyzések

Ili ( Hugi ) üzenete…
Nagyon szépek lettek!!!
Aledi üzenete…
Hehe, üdv a klubban :)
katafolt üzenete…
:)

Azért nem minden pirosat, de az apró mintás és pöttyös már egész kedvemre való.
Margó üzenete…
De édes babák... gyerekkorom néger babája jut az eszembe róla, amit nagyon szerettem:))
katafolt üzenete…
Kösz, Margó, néger is van :)

http://katafolt.blogspot.com/2011/01/prissy.html

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!