Ugrás a fő tartalomra

Szövőtanfolyam

Szövőtanfolyam

A Csík Terület Ifjúsági Tanácsa és a Pörgettyű Játszóház szövőtanfolyamot hirdet, amely a Műhelytitkok nevet viselő kézműves-sorozat második része. A képzéssorozat célja egy ősi kézműves technika megismertetése, továbbadása az érdekeltek számára. A tanfolyam időpontja: február 25-27. és március 11-13. Program: pénteken 16-20, szombaton 10-18, vasárnap 10-15 órák között. A tanfolyam helyszíne a Nagy István Zene- és Képzőművészeti Szakközépiskola.
A tanfolyamra jelentkezhetnek kezdők és haladók egyaránt. Alsó korhatár 14 év, felső korhatár nincs. A tanfolyam során a résztvevők megtanulhatják a kézi szövés három technikáját: szalagszövés, kártyaszövés és karmantyúszövés. A szükséges anyagokat és szerszámokat a szervezők biztosítják.   
Érdeklődni, jelentkezni a 0744-580491 telefonszámon Szász Juditnál lehet február 24-ig.


A képzés partnere: Nagy István Zene-és Képzőművészeti Szakközépiskola

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!