Ugrás a fő tartalomra

Újragondolt páros




Tudom. Nem vagyok jó marketingből. Új termék piacra dobására igazán nem a szombat reggel a legmegfelelőbb pillanat. A potenciális vásárló ilyenor fordul a másik oldalára, vagy valahol egy sípályán van már. Talán még az ötletlopóknak is akad jobb dolguk, mintsem hogy a neten lógjanak. Tudom én ezt mind, de nem bírok hétfőig várni :). Legfennebb majd akkor is posztolok egy hasonlót. Egyetlen hozzájárulásom a Bálint-napi őrülethez ez a párna-pár. A boltban.

Știu. Nu sunt bună la marketing. Pentru lansarea unui produs nou sigur nu sâmbătă dimineața e momentul prielnic. Clientul potențial probabil doarme încă ori se află undeva pe o pârtie. Poate chiar și hoții de idei au altceva de făcut decît să stea pe internet. Știu prea bine toate astea, dar nu mai pot aștepta :). Nu-i bai, voi posta și luni o astfel de pereche. Singurul meu aport la Valentine days în acest an. În magazin.

Megjegyzések

Csigi üzenete…
Nekem nagyon tetszik! :) ötletes :)
Julcsi üzenete…
Ez tényleg nagyon klassz!
Julcsi üzenete…
Az ötletlopók meg azért aludhatnak még ilyenkor, mert nem kell törniük a fejüket. Elég, ha koppintanak másokról:)
NeMe üzenete…
Vaai ce faina-i! Trebuie musai sa mai faci e o idee super.
Vízicsibe üzenete…
Hát ez naaaagyon jó !!!
Kicsoda üzenete…
Ez valami fantasztikusan jo!!! Az otlet is meg a kidolgozas is!! Az, hogy nincs arcuk nagyon tetszik, meg a ruha a piroshoz, a kislany haja.... na ezt pont eltalaltad!!! Akkora a csabitas, hogy csinaljak ilyet, de szerencsere visszatart, hogy nincs kinek:-D
katafolt üzenete…
Köszi, lányok, ez most tényleg tetszik nekem is, és a valóságban még jobban is mutat, mint a képen.

Julcsi, Kicsoda, bírom a humorotokat :D

Mersi, Anca, mai fac, desigur, dar nu plănuiesc să cos alte inimiori, îmi ajunge asta :)
Ábrahámné Éva üzenete…
Húúúúúúúúúúú ez nagyon tetszik.
Aledi üzenete…
Hát ez nagyon jó! És tényleg nem kell nekik arc, fura :)
katafolt üzenete…
Kösz :)
Adél, az úgy volt, hogy lesz nekik arcuk, de meggondoltam magam. Valahogy mindig megbánom, ha arcot is rajzolok. Utóbb úgy tűnik, nélküle jobb lett volna. Hát most tényleg jobb.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

 Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban. În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit! S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Sajtó-interviu :) II

Interjúk hete van , úgy lehet :) E săptămâna interviurilor , se pare :) 

Inextex Kaposvár

Már két napja hazajöttem Kaposvárról,idő és fényképek hiányában nem sokat tudok mesélni és mutatni.Nagyon jó volt,bár nagyon fárasztó is. A konferencia egyik legemlékezetesebb pillanata számomra Ardai Ildikó előadása volt a székely festékes szőnyegekről.Megtaláltam azt a videót,amelynek részletei az előadást kísérték. Remélem,később majd fogok tudni mutatni fotókat a kiállításról is.Én nem fotóztam,de valahogy jobb is volt így:sokkal jobban meg tudtam figyelni mindent és ami tetszett,azt jó mélyen bevéstem. M-am întors duminica de la Kaposvár,în lipsă de timp şi fotografii nu pot să povestesc şi să arăt prea multe.Una dintre cele mai interesante momente pentru mine de la conferinţă a fost prezentarea artistei Ardai Ildikó despre covoarele secuieşti. Am găsit videoul care ilustra prezentarea. Sper ca mai tîrziu să vă pot arăta şi poze de la expoziţie.Eu nu am făcut nici o poză,din păcate,dar poate că era mai bine aşa fiindcă m-am uitat îndelungat la tot ce m-a interesat şi am reuşi