Ugrás a fő tartalomra

Alkotó blogoló


Ma reggel láttam valamit,amitől eléggé elszontyolodtam(ha sikerült a fotóm,erre még visszatérek) de kaptam valamit Katbotól,amitől még most is vigyorgok:alkotó blogoló-díjas lettem.
Akárcsak díjazóm,én sem neveztem-pályáztam eddig sehol ,igaz,mostanában készülök ezen változtatni(fő is a fejem rendesen a kötelező CV miatt,egyszerűen nincs mit beleírnom).Köszönöm,Katbo,nagyon megtisztelő,hogy rám gondoltál ezzel a Pamina által indított díjjal.

A feltételek igen egyszerűek. Aki díjazott, az maga is díjazóvá válik, és továbbadja 2 bloggertársának.
1. Kiválaszt 2 olyan blogolót, aki neki kedves, akinek az alkotásait sokra tartja
2. Meg is indokolja, hogy miért éppen őket díjazza
3. Majd hagy az illető oldalán egy üzenetet, amiben felhívja a figyelmét rá :)

Bármelyik magyar blog díjazott lehet, ahol alkotó tevékenységről tesz tanúbizonyságot annak írója. Lehet az bármilyen kézimunka, scrapbook, kreatív gasztroblog, ez csak a díj átadóján múik.

Aztán aki úgy érzi, büszke a díjra, kiteheti az oldalsávba :)

A választással bajban vagyok,legalább 5 jelöltem lenne hirtelen.


Végül Dióhéj és Violini blogjaira esett a választásom.

Dióhéj azért,mert most is emlékszem,mennyire elvarázsolt,amikor első alkalommal jártam a
honlapján.Azok a virágok,azok a versek,és azok az ATC-k!Igaz,a blogja még fiatal,kevés bejegyzéssel,de ha csak töredéke kerül fel a munkáinak,akkor is tüneményes lesz,tudom.


Violinit azért választottam,mert nem csak az alkotásait nézni,de a blogot olvasni is felüdülést
jelent.Arról már nem is beszélve,hogy a bejegyzéseit követő megjegyzésekben olyan jó társalgás folyik,mint egy szalonban!Fetelor,am primit un premiu de creativitate!

Megjegyzések

Zelnice üzenete…
Hú,Kata,majdnem a torkomon akadt az ebéd :-)))
Köszönöm szépen, igen meglepődtem és megörültem!
dióhéj üzenete…
jájjj...nemá...énsenem indultam még sose semmilyen pályázaton...nahát...most igazán megleptél és örülök meg minden :-)
de ekkora terhet róni rám, hogy ezt én továbbadjam...igazán ...
dióhéj üzenete…
hí...juj de szeretem Desmond Morris könyveit...ezt az Emberállatot nem ismerem...a Testközelben című könyve az egyik kedvencem...
katafolt üzenete…
Jó dolog ez,kiváncsian várom,kinek adjátok tovább.
Morristól én még A csupasz majom képeit szeretem nagyon...
Ela üzenete…
Felicitari dar nu vrei sa ne spui mai multe?
Ela
katafolt üzenete…
Merci,Ela,va povestesc mai tarziu pe grup.
Monika üzenete…
jaj,dejó,!!!Most megnyugodtam! TE is megkaptad a díjat!!Hurrá! egy teherrel kevesebb a szívemen.:) Olvasd el,mit írtam Neked-nálam.:)
katafolt üzenete…
Megyek! :-)
Dora üzenete…
Bravo Kati! Felicitari! Il meriti cu prisosinta ;)
katafolt üzenete…
Merci,Dora :-)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

 Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban. În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit! S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Párna. Story.Hitelesség.

  Avagy mi a teendő ha már a nagyok is meglopnak? Nem olvasok bulvársajtót. A február végi Story véletlenül került a kezembe. Nem kellett volna...derűs vasárnap reggelem oda. Mert mit látok benne? Ez a párnám Liliana Nae( Neylini) énekesnő kedvenc tárgyai közt! A kép melletti szöveg szerint a nagymamájától kapta, nem alszik rajta, csak dísznek használja. Nehezen is aludhatna, merthogy ez még itt van nálam, amint a fenti fotó is bizonyítja.És egyedi darab. Nem azért, mert annyira eredeti ötlet, hanem mert régi dirndlikből kivágott csíkokból varrtam, ezt az egyet, nem készült belőle több. Egy kósza pillanatig azt hittem, eladtam már a Breslóról, csak elfelejtettem, de nem, ott van most is. Melegen ajánlom megvételre a cikk szerzőjének. (A címet követő kérdés költői csupán. Mert mit tehetnék? Jól kidühöngöm magam, aztán meg nevetek rajta.) Pernă. Story.Credibilitate.  Ce faci când te fură cei mari?   Nu citesc presa de senzaţie. Spre nenorocirea mea azi dimineaţă am apucat

M(ilyen) vagyok ?

Már akkor tudtam,hogy nehéz lesz,amikor jelentkeztem Ildi játékára,önarcképet varrni,amit a sorsolás nyomán Launak kellett elküldenem.Most jött az üzenet,hogy megérkeztem:-),tehát publikálhatom a fércművet. Elképzelésem,mint mindig,volt dögivel,de a megvalósítás,hát,az egészen más dolog. Azt tudtam,hogy élethű nem lehet,nem csak azért,mert nem szeretem az ilyen portrékat,de nem is biztos,hogy tudnék olyant.Nálam már a rajzon lemerevedik a mosoly,kihűl a tekintet,nem megy ez nekem... Valahogy foltokban képzeltem el a dolgot,szerencsére,még mielőtt nekifogtam volna,megláttam ezt .Nna,ilyent sem tudnék,nemhogy ennél jobbat!Azt hiszem,ez jobban hasonlít rám,mint amit én izzadnék ki magamból. Gondoltam,megvarrom magamat redworkben és kézzel letűzöm,de ez már nem utolsó perces projekt. Nagy kedvem lett volna sziluettet varrni,de ez is azért bukott,mert nem tudtam volna hasonlóvá varázsolni.Pedig ez a Tara Badcock-kép sokáig kísértett. Egy szó mint száz,rá kellett jönnöm,hogy o