Ugrás a fő tartalomra

Óriástáska apró Zsuzsival


Ezt a táskát már nagyon be kellett fejezni,fél éve várt sorára.Azért ilyen nagy,mert utálom a
műanyag zacskókat.Egyszerre úgysem vásárolok nagy készleteket,mert a környék legnormálisabb
bevásárlóközpontja mellett lakom,ami nekem kell,ebbe belefér.A turiban már nem biztos,hogy elég lesz...néha egy zsák is kevés:-)
A rátétről:jó,ha van vliesofix,de nem létszükséglet.Itt pl.nem volt.Mivel ilyen pici az egész,a
gombostű is csak akadályozott volna.Kiraktam a mintát,forró vasalóval megnyomkodtam,szépen a helyén maradt,lehetett cikkcakkozni.Această geantă mă aşteaptă ca WIP de câteva luni.E aşa de mare fiindcă detest pungile
de plastic.Cum stau în preajma unui market mai normal,nu cumpăr prea multe lucruri deodată,
în asta sigur încapă.În căutare de materiale ptr.cusut însă s-ar putea să am probleme...câteodată nu-mi ajunge nici un sac:-)
Despre aplicaţie:e bine să ai vliesofix,însă aici n-am avut.Şi pentru că modelul e aşa de mic,acele cu gămălie mă încomodau.Am aranjat modelul pe materialul de bază,am dat cu fierul de călcat.De căldură,modelul a rămas la locul lui,l-am cusut cu zic-zac.

Megjegyzések

Alexandra üzenete…
Kati, tu lucrezi mai repede decat scriu eu comentarii pe blogul tau! Este grozava geanta ta.
Sanda
...tiktakro... üzenete…
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
...tiktakro... üzenete…
Tare frumoasa geanta ta...cind imi lipseste vliesofix-ul folosesc lipici pentru hirtie sau lipici pentru copii ( adica nu de lipit copilasii :))) ci ca sa-l foloseasca ei, contine mai putine chimicale si iese la spalat)
Azi dimineata ma gindeam la cealalta geanta a ta ( cea cu dantela) pentru ca ma bate gindul sa fac si eu cadou una...cu adevarat tu mai repede cosi decit scriem noi ;))
katafolt üzenete…
Merci,fetelor.
BMonica üzenete…
Remarca asta chiar e potrivita pentru Kati!
Imi place forma acestei genti. Si Sue cea mititica :)...
Monika üzenete…
Jaj,Kata! Már megint egy gyönyörűség!!! Írtóra tetszik,ahogy az anyagokat összeválogattad!
Dora üzenete…
E deosebita, imi place tare mult!Si quiltingul ii da un ceva special...
katafolt üzenete…
Am incercat geanta,peticelelor,e perfecta prt.cumparaturi!


Mammka,nem volt nagy szándékosság az anyagválasztásban:sok zöld ,kevés barna,3 bársony,3 féle szövet...
Julcsi üzenete…
Csinálj még kettőt, hármat és a turiba is elég lesz:-)
Remek maradékanyag felhasználás!
katafolt üzenete…
:-) s majd úgy libbenek ki a turiból,mint az amcsi sztárok a butikokból,3-4 szatyorral megrakodva.
Hobbi-Tünde üzenete…
Én nagyon szeretem az ilyen nagy táskákat. Ez nagyon aranyos, főleg Zsuzsival :)!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

 Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban. În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit! S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Párna. Story.Hitelesség.

  Avagy mi a teendő ha már a nagyok is meglopnak? Nem olvasok bulvársajtót. A február végi Story véletlenül került a kezembe. Nem kellett volna...derűs vasárnap reggelem oda. Mert mit látok benne? Ez a párnám Liliana Nae( Neylini) énekesnő kedvenc tárgyai közt! A kép melletti szöveg szerint a nagymamájától kapta, nem alszik rajta, csak dísznek használja. Nehezen is aludhatna, merthogy ez még itt van nálam, amint a fenti fotó is bizonyítja.És egyedi darab. Nem azért, mert annyira eredeti ötlet, hanem mert régi dirndlikből kivágott csíkokból varrtam, ezt az egyet, nem készült belőle több. Egy kósza pillanatig azt hittem, eladtam már a Breslóról, csak elfelejtettem, de nem, ott van most is. Melegen ajánlom megvételre a cikk szerzőjének. (A címet követő kérdés költői csupán. Mert mit tehetnék? Jól kidühöngöm magam, aztán meg nevetek rajta.) Pernă. Story.Credibilitate.  Ce faci când te fură cei mari?   Nu citesc presa de senzaţie. Spre nenorocirea mea azi dimineaţă am apucat

M(ilyen) vagyok ?

Már akkor tudtam,hogy nehéz lesz,amikor jelentkeztem Ildi játékára,önarcképet varrni,amit a sorsolás nyomán Launak kellett elküldenem.Most jött az üzenet,hogy megérkeztem:-),tehát publikálhatom a fércművet. Elképzelésem,mint mindig,volt dögivel,de a megvalósítás,hát,az egészen más dolog. Azt tudtam,hogy élethű nem lehet,nem csak azért,mert nem szeretem az ilyen portrékat,de nem is biztos,hogy tudnék olyant.Nálam már a rajzon lemerevedik a mosoly,kihűl a tekintet,nem megy ez nekem... Valahogy foltokban képzeltem el a dolgot,szerencsére,még mielőtt nekifogtam volna,megláttam ezt .Nna,ilyent sem tudnék,nemhogy ennél jobbat!Azt hiszem,ez jobban hasonlít rám,mint amit én izzadnék ki magamból. Gondoltam,megvarrom magamat redworkben és kézzel letűzöm,de ez már nem utolsó perces projekt. Nagy kedvem lett volna sziluettet varrni,de ez is azért bukott,mert nem tudtam volna hasonlóvá varázsolni.Pedig ez a Tara Badcock-kép sokáig kísértett. Egy szó mint száz,rá kellett jönnöm,hogy o