Ugrás a fő tartalomra

Idem

A mai termés,tényleg nem akartam ma vásárolni,de ezeknek nem bírtam ellenállni :-)
Ez a legszebb,és volt benne 3 méternyi csipke is...


Iarăşi am găsit câte ceva...
Acest material cu millefiori e cel mai frumos.Când l-am descăcut,mi-a căzut în mână o bucată de dantelă de 3 m...Nem tudom még mi lesz belőlük,de örülök nekik.


Încă nu ştiu,la ce să-i folosesc,dar îmi plac mult...
Táska,azt hiszem,előző tulajdonosa 6 márkát fizetett érte :-)


Acesta e potrivit pentru geantă,e destul de gros.Cineva,cândva l-a cumpărat cu 6 mărci .

Karácsonyi ajándékzacskó...?


Gift bag de Crăciun...?

Ebből is táska lesz...vagy táskák,3 méter...


Tot pentru geantă ori genţi,sunt 3m.

Megjegyzések

Szera üzenete…
Nézz be hozzám!
katafolt üzenete…
Köszönöm itt is,Szera!Tudom,ez csak játék-mi nem az-de szívmelengető érzés Szera-díjasnak lenni :-)
martimez üzenete…
Hol van ez a jó kis bolt?Szép minden,amit vettél!
katafolt üzenete…
Ez egy másik turi városkánkban,kb.15o
forintnyi pénz volt 1 darab anyag,és még otthagytam egy csomót.Ilyen,gondolom,mindenütt akad,csak szemfülesnek kell lenni.Üzletben szinte soha nem vásárolok,ezek sokkal jobb minőségűek.
kastanie üzenete…
Nagyon jókat találtál, férsz még tőlük? (én sajnos kiraktam a MEGTELT táblát, feldolgozási szakasz kell, hogy következzen)
katafolt üzenete…
Kastan,egyre nehezebben férek,pedig van varrószobám.Nem is az új anyagok foglalnak sok helyet,abból kevés van,hanem a rengeteg,színek szerint tárolt maradék nem fér már.Néhány tolóajtós szekrény a mennyezet alatt körben magoldaná a gondot,talán majd egyszer...Sóváran nézem a flickr-en a szép varrószobákat,ma leesett az állam egy német hölgy élre álljtott anyagai láttán.A módszert ismertem eddig is,de engem igazán nem lehet pedantériával vádolni.
http://www.flickr.com/photos/dande-lion/2693284320/

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

 Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban. În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit! S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Párna. Story.Hitelesség.

  Avagy mi a teendő ha már a nagyok is meglopnak? Nem olvasok bulvársajtót. A február végi Story véletlenül került a kezembe. Nem kellett volna...derűs vasárnap reggelem oda. Mert mit látok benne? Ez a párnám Liliana Nae( Neylini) énekesnő kedvenc tárgyai közt! A kép melletti szöveg szerint a nagymamájától kapta, nem alszik rajta, csak dísznek használja. Nehezen is aludhatna, merthogy ez még itt van nálam, amint a fenti fotó is bizonyítja.És egyedi darab. Nem azért, mert annyira eredeti ötlet, hanem mert régi dirndlikből kivágott csíkokból varrtam, ezt az egyet, nem készült belőle több. Egy kósza pillanatig azt hittem, eladtam már a Breslóról, csak elfelejtettem, de nem, ott van most is. Melegen ajánlom megvételre a cikk szerzőjének. (A címet követő kérdés költői csupán. Mert mit tehetnék? Jól kidühöngöm magam, aztán meg nevetek rajta.) Pernă. Story.Credibilitate.  Ce faci când te fură cei mari?   Nu citesc presa de senzaţie. Spre nenorocirea mea azi dimineaţă am apucat

M(ilyen) vagyok ?

Már akkor tudtam,hogy nehéz lesz,amikor jelentkeztem Ildi játékára,önarcképet varrni,amit a sorsolás nyomán Launak kellett elküldenem.Most jött az üzenet,hogy megérkeztem:-),tehát publikálhatom a fércművet. Elképzelésem,mint mindig,volt dögivel,de a megvalósítás,hát,az egészen más dolog. Azt tudtam,hogy élethű nem lehet,nem csak azért,mert nem szeretem az ilyen portrékat,de nem is biztos,hogy tudnék olyant.Nálam már a rajzon lemerevedik a mosoly,kihűl a tekintet,nem megy ez nekem... Valahogy foltokban képzeltem el a dolgot,szerencsére,még mielőtt nekifogtam volna,megláttam ezt .Nna,ilyent sem tudnék,nemhogy ennél jobbat!Azt hiszem,ez jobban hasonlít rám,mint amit én izzadnék ki magamból. Gondoltam,megvarrom magamat redworkben és kézzel letűzöm,de ez már nem utolsó perces projekt. Nagy kedvem lett volna sziluettet varrni,de ez is azért bukott,mert nem tudtam volna hasonlóvá varázsolni.Pedig ez a Tara Badcock-kép sokáig kísértett. Egy szó mint száz,rá kellett jönnöm,hogy o