Ugrás a fő tartalomra

Megint ATCMintha már egy ideje folyamatosan ünnepelnék:egyik meglepetés jön a másik után.Ma újabb
boríték érkezett,újabb ATC-vel.Renee Classic Beauty című munkája tüneményes!Szépséges születésnapi ajándék(azt hittem,jobban fog fog fájni:ma lettem 4o)
.
Mi se pare că mă aflu în serbare continuă:surprizele sosesc una după alta.Azi am primit încă un plic:minunatul ATC Classic Beauty trimis de Renee a sosit din America.Un excelent cadou care,din întâmplare a ajuns la mine tocmai de ziua mea(nu doare,deşi am 40).
Thank you,Renee,your gorgeous Classic Beauty is an excellent gift for my birthday :-))
Megjegyzések

ezkriszti üzenete…
Boldog 40-et!!!
KicsiKató üzenete…
Boldogságos szülinapot! És nagyon boldog hétköznapokat a következő negyvenhez..:)
Monika üzenete…
Isten éltessen!!!!! Ne aggódj,én lassan 50 leszek! A 40-et meg se éreztem,de az 50....hááát,az már a végefelé közelít-és még annyi dolgom van!:)))
katafolt üzenete…
Köszönöm szépen!Mammka,az 5o pont középen van :-)
Kata üzenete…
Isten éltessen! Picit megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánok boldog születésnapot!
katafolt üzenete…
Köszi,Kdatta!
Ibcsy üzenete…
Sok boldog szülinapot kívánok!
katafolt üzenete…
Köszönöm szépen :-)
Katbo-Réka üzenete…
Isten éltessen sokáig. (Még beleférek a nyolc napos csúszásba)
katafolt üzenete…
Köszönöm,Katbo!
Petit Patch üzenete…
La multi, multi ani, plini de creatii!
Cu drag, Smaranda
katafolt üzenete…
Mulţumesc mult,Smaranda!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

 Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban. În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit! S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Párna. Story.Hitelesség.

  Avagy mi a teendő ha már a nagyok is meglopnak? Nem olvasok bulvársajtót. A február végi Story véletlenül került a kezembe. Nem kellett volna...derűs vasárnap reggelem oda. Mert mit látok benne? Ez a párnám Liliana Nae( Neylini) énekesnő kedvenc tárgyai közt! A kép melletti szöveg szerint a nagymamájától kapta, nem alszik rajta, csak dísznek használja. Nehezen is aludhatna, merthogy ez még itt van nálam, amint a fenti fotó is bizonyítja.És egyedi darab. Nem azért, mert annyira eredeti ötlet, hanem mert régi dirndlikből kivágott csíkokból varrtam, ezt az egyet, nem készült belőle több. Egy kósza pillanatig azt hittem, eladtam már a Breslóról, csak elfelejtettem, de nem, ott van most is. Melegen ajánlom megvételre a cikk szerzőjének. (A címet követő kérdés költői csupán. Mert mit tehetnék? Jól kidühöngöm magam, aztán meg nevetek rajta.) Pernă. Story.Credibilitate.  Ce faci când te fură cei mari?   Nu citesc presa de senzaţie. Spre nenorocirea mea azi dimineaţă am apucat

M(ilyen) vagyok ?

Már akkor tudtam,hogy nehéz lesz,amikor jelentkeztem Ildi játékára,önarcképet varrni,amit a sorsolás nyomán Launak kellett elküldenem.Most jött az üzenet,hogy megérkeztem:-),tehát publikálhatom a fércművet. Elképzelésem,mint mindig,volt dögivel,de a megvalósítás,hát,az egészen más dolog. Azt tudtam,hogy élethű nem lehet,nem csak azért,mert nem szeretem az ilyen portrékat,de nem is biztos,hogy tudnék olyant.Nálam már a rajzon lemerevedik a mosoly,kihűl a tekintet,nem megy ez nekem... Valahogy foltokban képzeltem el a dolgot,szerencsére,még mielőtt nekifogtam volna,megláttam ezt .Nna,ilyent sem tudnék,nemhogy ennél jobbat!Azt hiszem,ez jobban hasonlít rám,mint amit én izzadnék ki magamból. Gondoltam,megvarrom magamat redworkben és kézzel letűzöm,de ez már nem utolsó perces projekt. Nagy kedvem lett volna sziluettet varrni,de ez is azért bukott,mert nem tudtam volna hasonlóvá varázsolni.Pedig ez a Tara Badcock-kép sokáig kísértett. Egy szó mint száz,rá kellett jönnöm,hogy o