Ugrás a fő tartalomra

Megint ATCMintha már egy ideje folyamatosan ünnepelnék:egyik meglepetés jön a másik után.Ma újabb
boríték érkezett,újabb ATC-vel.Renee Classic Beauty című munkája tüneményes!Szépséges születésnapi ajándék(azt hittem,jobban fog fog fájni:ma lettem 4o)
.
Mi se pare că mă aflu în serbare continuă:surprizele sosesc una după alta.Azi am primit încă un plic:minunatul ATC Classic Beauty trimis de Renee a sosit din America.Un excelent cadou care,din întâmplare a ajuns la mine tocmai de ziua mea(nu doare,deşi am 40).
Thank you,Renee,your gorgeous Classic Beauty is an excellent gift for my birthday :-))
Megjegyzések

ezkriszti üzenete…
Boldog 40-et!!!
KicsiKató üzenete…
Boldogságos szülinapot! És nagyon boldog hétköznapokat a következő negyvenhez..:)
Monika üzenete…
Isten éltessen!!!!! Ne aggódj,én lassan 50 leszek! A 40-et meg se éreztem,de az 50....hááát,az már a végefelé közelít-és még annyi dolgom van!:)))
katafolt üzenete…
Köszönöm szépen!Mammka,az 5o pont középen van :-)
Kata üzenete…
Isten éltessen! Picit megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánok boldog születésnapot!
katafolt üzenete…
Köszi,Kdatta!
Ibcsy üzenete…
Sok boldog szülinapot kívánok!
katafolt üzenete…
Köszönöm szépen :-)
Katbo-Réka üzenete…
Isten éltessen sokáig. (Még beleférek a nyolc napos csúszásba)
katafolt üzenete…
Köszönöm,Katbo!
Petit Patch üzenete…
La multi, multi ani, plini de creatii!
Cu drag, Smaranda
katafolt üzenete…
Mulţumesc mult,Smaranda!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

 Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban. În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit! S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Majakovszkij-foltvers

Ez évi első foltvers-feladványunk igazán különleges volt: Vlagyimir Vlagyimirovics Majakovszkij: Ivan Kozirev vasöntő elbeszélése arról, hogyan költözött új lakásba Proletár vagyok. Mindent megmondtam ezzel. Éltem, ahogy anyám világra vétkezett. És lám, új lakást adott ma reggel nekem a Munkáslakásépítő Szövetkezet. Szélessége - ilyen! Magassága - olyan! Szellős, világos és meleg. Minden szobája jó, de a legjobban nekem ez tetszett meg! A hold sugaránál ragyogóbb! Kánaánnál sokkal több üdvöt ád, mi ez - de mit is gagyogok, - ez a fürdőszoba, a fürdőkád. Kinyílik az egyik

Nátha

Hátha ettől elmúlik vééégre...és ez a rémes köhögés...nem lehet így dolgozni,kérem :-( Varró Dániel: Bádatos dapok Hideg dovebber dzsípős szele jő, Biatta bost bidded bező kopár, Oda az egyhe, őszies idő, S elbúlt a Gyár. Deb tudob, bilyed erős akarat lelkesít, hogy daloljon bég a száj, Bégis dalolok, bitt a badarak, Bert hát buszáj. Bost búcsú déked, trillázó patak, Ti rózsák, badarak, te tarka rét, Búcsú déktek, artikulált szavak, Áldott Beszéd! Zöld gyep, árgyas erdő, búcsú déked, Búcsú déked, vidáb, gyári lagzi, Begtört szívvel sebbi bást deb kérek, Csak hogy...hapci! És egy másik,amit a gyerekeknek mondtam,ha náthásak voltak kicsin...(merthogy én kicsi Gidára emlékszem) A.A. Milne: Nátha (Devecseri Gábor forditása) A kis Gidának náthája lett, tüszkölt és prüszkölt a párna felett. Bebugyolálták borogatásba, forgatták erre meg arra sokat, fejfájás ellen, hátfájás ellen tömtek a szájába labdacsokat. Töprengtek: hátha terjed a nátha, kiütés, kanyaró jö