Ugrás a fő tartalomra

Kék kalapos
Kezdetben nem szerettem ezeket a Sunbonnet-figurákat,igaz, akkor még az applikációt sem,
aztán,miután varrtam néhányat, megkedveltem őket.Mivel elhatároztam,hogy minden eddigi rátétmintámból varrok egy -mi mást-párnát,a kalaposokkal kezdem a sort.Holnap,ha minden jól
megy,Zsuzsi következik...


La început nu-mi plăceau păpuşile Sunbonnet,dar,după un timp le-am îndrăgit.Am hotărît
să cos câte o pernă cu fiecare aplicaţie cusută de mine vreodată şi am început seria cu figurinele
cu pălării.Mîine urmează Sue...

Megjegyzések

KicsiKató üzenete…
Őszintén szólva nekem még nem sikerült megbarátkozonom velük. Se a kékkel:)))

Csak mint jövőbeli PIF-várományos, gondoltam, megjegyzem:)) Bezzeg a narancsos-fehér ágyterítőket meg a babás könyvjelzőket... Na jó, csak vicceltem, rád bízom ám:)))
Ela üzenete…
Kati , le-am admirat si eu dar pana acum nu am facut nici una! Este foarte draguta pernuta ta!Le mai stii numarul la pernute?Sau multe au plecat spre alte destinatii?
Ela
BMonica üzenete…
Am venit sa mai admir si aici pernuta ta noua. E minunata, e favorita mea de pana acum. Albastrul cu stelute e tare potrivit si aici, ca si la bebelusul acela haios.
Bravo-bravo-bravo!!!!
Ibcsy üzenete…
Én Kicsikatóval ellentétben imádom a kéket. És szeretem a Zsuzsit is. Nagyon tetszik a párnád. Lehet hogy a kisfiamnak én is varrok egyet Joe-val:-))
katafolt üzenete…
Ne félj,Kató,ilyent csak annak varrok,aki kéri,s láttam,hogy nem a kék a kedvenced,de ne sürgess,mert
elfuserálom!!!! :-)))


:-) Ela,nu le număr şi nu le fac ptr.mine.Prima colecţie l-am făcut cu ani în urmă ptr.un grup de grădiniţă,cu semnul fiecărui copil pe
pernă în culoarea aleasă de el.


Merci Monica.Acest material se găsea la second handul meu favorit,dacă mai văd,cumpăr şi ţie.


Köszi Ibcsy,mondjuk én ezt fiúnak
szántam,tényleg lányos kicsit...
Katbo-Réka üzenete…
Korábban csak kék anyagot vettem, aztán valahogy kiszerettem belőle. A napokban fog megszületni a család első fiú tagja:-), így van rá esély, hogy el fognak fogyni a kék anyagaim. Nekem nagyon tetszik ez a párnád is. (mint ahogy minden munkád)
corina üzenete…
Adina are un quilt superb cu SunBonnet, dupa ce te "lipesti" de ele e greu sa te mai eliberezi.
martimez üzenete…
Aranyos lett!A keret is nagyon tetszik,hogy nem szimetrikus!
Monika üzenete…
Hát a lányok mindent leírtak már!!! Nagyon tetszik!: párna és kék---hiszen tudod!!!:)
katafolt üzenete…
Katbo,már több kék korszakom volt nekem is,de ez kiújuló betegség.Szerintem sose fogyok már ki
a kék maradékokból,hetek óta szabdalom őket,de még mindig van 3 zsák,2 kosár és pár doboznyi belőlük...

Corina,am admirat un minunat quilt cu Sue,cred ca intre pozele de la expozitia de iarna,nu stiam ca e facut de Adina,e intradevar minunata.Multumesc ptr.vizita,Kati


Martimez,nagyon szeretem a szabálytalan elrendezéseket,a régiekről sajnos nincs kép,de majd még mutatok...


Tudom,Mammka,én is nagy kék-bolond vagyok,most is az készül,ami kész,az is kék,csak nincs kábelem,de remélem,holnap fel tudom pakolni.
KicsiKató üzenete…
ááááá, én nem sürgetlek. Még legalább 11 hónapod van:)) Ennyi idő alatt majdnem másfél gyereket is ki lehet hordani:))))))

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

 Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban. În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit! S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Párna. Story.Hitelesség.

  Avagy mi a teendő ha már a nagyok is meglopnak? Nem olvasok bulvársajtót. A február végi Story véletlenül került a kezembe. Nem kellett volna...derűs vasárnap reggelem oda. Mert mit látok benne? Ez a párnám Liliana Nae( Neylini) énekesnő kedvenc tárgyai közt! A kép melletti szöveg szerint a nagymamájától kapta, nem alszik rajta, csak dísznek használja. Nehezen is aludhatna, merthogy ez még itt van nálam, amint a fenti fotó is bizonyítja.És egyedi darab. Nem azért, mert annyira eredeti ötlet, hanem mert régi dirndlikből kivágott csíkokból varrtam, ezt az egyet, nem készült belőle több. Egy kósza pillanatig azt hittem, eladtam már a Breslóról, csak elfelejtettem, de nem, ott van most is. Melegen ajánlom megvételre a cikk szerzőjének. (A címet követő kérdés költői csupán. Mert mit tehetnék? Jól kidühöngöm magam, aztán meg nevetek rajta.) Pernă. Story.Credibilitate.  Ce faci când te fură cei mari?   Nu citesc presa de senzaţie. Spre nenorocirea mea azi dimineaţă am apucat

M(ilyen) vagyok ?

Már akkor tudtam,hogy nehéz lesz,amikor jelentkeztem Ildi játékára,önarcképet varrni,amit a sorsolás nyomán Launak kellett elküldenem.Most jött az üzenet,hogy megérkeztem:-),tehát publikálhatom a fércművet. Elképzelésem,mint mindig,volt dögivel,de a megvalósítás,hát,az egészen más dolog. Azt tudtam,hogy élethű nem lehet,nem csak azért,mert nem szeretem az ilyen portrékat,de nem is biztos,hogy tudnék olyant.Nálam már a rajzon lemerevedik a mosoly,kihűl a tekintet,nem megy ez nekem... Valahogy foltokban képzeltem el a dolgot,szerencsére,még mielőtt nekifogtam volna,megláttam ezt .Nna,ilyent sem tudnék,nemhogy ennél jobbat!Azt hiszem,ez jobban hasonlít rám,mint amit én izzadnék ki magamból. Gondoltam,megvarrom magamat redworkben és kézzel letűzöm,de ez már nem utolsó perces projekt. Nagy kedvem lett volna sziluettet varrni,de ez is azért bukott,mert nem tudtam volna hasonlóvá varázsolni.Pedig ez a Tara Badcock-kép sokáig kísértett. Egy szó mint száz,rá kellett jönnöm,hogy o