Ugrás a fő tartalomra

Kék kalapos
Kezdetben nem szerettem ezeket a Sunbonnet-figurákat,igaz, akkor még az applikációt sem,
aztán,miután varrtam néhányat, megkedveltem őket.Mivel elhatároztam,hogy minden eddigi rátétmintámból varrok egy -mi mást-párnát,a kalaposokkal kezdem a sort.Holnap,ha minden jól
megy,Zsuzsi következik...


La început nu-mi plăceau păpuşile Sunbonnet,dar,după un timp le-am îndrăgit.Am hotărît
să cos câte o pernă cu fiecare aplicaţie cusută de mine vreodată şi am început seria cu figurinele
cu pălării.Mîine urmează Sue...

Megjegyzések

KicsiKató üzenete…
Őszintén szólva nekem még nem sikerült megbarátkozonom velük. Se a kékkel:)))

Csak mint jövőbeli PIF-várományos, gondoltam, megjegyzem:)) Bezzeg a narancsos-fehér ágyterítőket meg a babás könyvjelzőket... Na jó, csak vicceltem, rád bízom ám:)))
Ela üzenete…
Kati , le-am admirat si eu dar pana acum nu am facut nici una! Este foarte draguta pernuta ta!Le mai stii numarul la pernute?Sau multe au plecat spre alte destinatii?
Ela
BMonica üzenete…
Am venit sa mai admir si aici pernuta ta noua. E minunata, e favorita mea de pana acum. Albastrul cu stelute e tare potrivit si aici, ca si la bebelusul acela haios.
Bravo-bravo-bravo!!!!
Ibcsy üzenete…
Én Kicsikatóval ellentétben imádom a kéket. És szeretem a Zsuzsit is. Nagyon tetszik a párnád. Lehet hogy a kisfiamnak én is varrok egyet Joe-val:-))
katafolt üzenete…
Ne félj,Kató,ilyent csak annak varrok,aki kéri,s láttam,hogy nem a kék a kedvenced,de ne sürgess,mert
elfuserálom!!!! :-)))


:-) Ela,nu le număr şi nu le fac ptr.mine.Prima colecţie l-am făcut cu ani în urmă ptr.un grup de grădiniţă,cu semnul fiecărui copil pe
pernă în culoarea aleasă de el.


Merci Monica.Acest material se găsea la second handul meu favorit,dacă mai văd,cumpăr şi ţie.


Köszi Ibcsy,mondjuk én ezt fiúnak
szántam,tényleg lányos kicsit...
Katbo-Réka üzenete…
Korábban csak kék anyagot vettem, aztán valahogy kiszerettem belőle. A napokban fog megszületni a család első fiú tagja:-), így van rá esély, hogy el fognak fogyni a kék anyagaim. Nekem nagyon tetszik ez a párnád is. (mint ahogy minden munkád)
corina üzenete…
Adina are un quilt superb cu SunBonnet, dupa ce te "lipesti" de ele e greu sa te mai eliberezi.
martimez üzenete…
Aranyos lett!A keret is nagyon tetszik,hogy nem szimetrikus!
Monika üzenete…
Hát a lányok mindent leírtak már!!! Nagyon tetszik!: párna és kék---hiszen tudod!!!:)
katafolt üzenete…
Katbo,már több kék korszakom volt nekem is,de ez kiújuló betegség.Szerintem sose fogyok már ki
a kék maradékokból,hetek óta szabdalom őket,de még mindig van 3 zsák,2 kosár és pár doboznyi belőlük...

Corina,am admirat un minunat quilt cu Sue,cred ca intre pozele de la expozitia de iarna,nu stiam ca e facut de Adina,e intradevar minunata.Multumesc ptr.vizita,Kati


Martimez,nagyon szeretem a szabálytalan elrendezéseket,a régiekről sajnos nincs kép,de majd még mutatok...


Tudom,Mammka,én is nagy kék-bolond vagyok,most is az készül,ami kész,az is kék,csak nincs kábelem,de remélem,holnap fel tudom pakolni.
KicsiKató üzenete…
ááááá, én nem sürgetlek. Még legalább 11 hónapod van:)) Ennyi idő alatt majdnem másfél gyereket is ki lehet hordani:))))))

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

 Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban. În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit! S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Majakovszkij-foltvers

Ez évi első foltvers-feladványunk igazán különleges volt: Vlagyimir Vlagyimirovics Majakovszkij: Ivan Kozirev vasöntő elbeszélése arról, hogyan költözött új lakásba Proletár vagyok. Mindent megmondtam ezzel. Éltem, ahogy anyám világra vétkezett. És lám, új lakást adott ma reggel nekem a Munkáslakásépítő Szövetkezet. Szélessége - ilyen! Magassága - olyan! Szellős, világos és meleg. Minden szobája jó, de a legjobban nekem ez tetszett meg! A hold sugaránál ragyogóbb! Kánaánnál sokkal több üdvöt ád, mi ez - de mit is gagyogok, - ez a fürdőszoba, a fürdőkád. Kinyílik az egyik

Nátha

Hátha ettől elmúlik vééégre...és ez a rémes köhögés...nem lehet így dolgozni,kérem :-( Varró Dániel: Bádatos dapok Hideg dovebber dzsípős szele jő, Biatta bost bidded bező kopár, Oda az egyhe, őszies idő, S elbúlt a Gyár. Deb tudob, bilyed erős akarat lelkesít, hogy daloljon bég a száj, Bégis dalolok, bitt a badarak, Bert hát buszáj. Bost búcsú déked, trillázó patak, Ti rózsák, badarak, te tarka rét, Búcsú déktek, artikulált szavak, Áldott Beszéd! Zöld gyep, árgyas erdő, búcsú déked, Búcsú déked, vidáb, gyári lagzi, Begtört szívvel sebbi bást deb kérek, Csak hogy...hapci! És egy másik,amit a gyerekeknek mondtam,ha náthásak voltak kicsin...(merthogy én kicsi Gidára emlékszem) A.A. Milne: Nátha (Devecseri Gábor forditása) A kis Gidának náthája lett, tüszkölt és prüszkölt a párna felett. Bebugyolálták borogatásba, forgatták erre meg arra sokat, fejfájás ellen, hátfájás ellen tömtek a szájába labdacsokat. Töprengtek: hátha terjed a nátha, kiütés, kanyaró jö