Ugrás a fő tartalomra

Ágnes lovacskája


Nem szeretem a rózsaszínt.Ágnes anyukája sem.A kislányt ez nem zavarja.TELJESEN rózsaszín legyen :-)


Nu-mi place rozul.Nici mămica fetiţei nu e încântată de această alegere.Fata însă ştie
ce vrea.Căluţul să fie roz DE TOT :-)

Megjegyzések

Szera üzenete…
Nagyon kedves! Már néhányszor elgondolkodtam azon, hogy vajon neked is 24 órából áll egy napod?!
katafolt üzenete…
;-)Most például már nekem is aludnom kéne...
Alexandra üzenete…
Ba este foarte frumos calutzul (de fapt este inorog :-) Si mie mi-ar place o asemenea pernuta ROZ:-))
katafolt üzenete…
Am incercat sa aleg nuante mai putin tipatoare,de dragul mamicii...
Monika üzenete…
Nem szereted a rózsaszínt? Pedig nagyon finim kis párna lett belőle! A fotó változtatott a színén?Mert itt korallosnak látszódik.
katafolt üzenete…
Nagyjából ilyen,talán csak egy picit
halványabb a kép.
Piroseper üzenete…
Jujj de jó! Nekem nagyon tetszik a párna. Azt hiszem elég későn élem a rózsaszín korszakomat, de nem zavar...
katafolt üzenete…
:-)ez is egyfajta gyermekbetegség,mindenkit utolér valamikor,de jobb előbb,mint utóbb...
volt olyan ötvenes kolleganőm,aki rózsaszín pöttyösben járt,masni alakú
csattal a hajában...
Daniela üzenete…
Doamne, cate lucruri minunate am vazut aici la tine pe blog :)...si im i dau seama cat mai am de invatat...toate lucrusoarele facute de tine sunt tare frumoase, culori placute si lucrate impecabil. Nu pot spune decat "Felicitari!!
iar pernuta e reusita..mie una imi place mult..cred ca voi face si eu una fetitei mele :)
dana - usa
katafolt üzenete…
:-)Bine ai venit,Dana!Tu esti tanara,talentata si foarte harnica,
ai tot timpul sa incerci tot ce-ti doresti.Astept cu interes pernutza ta!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

 Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban. În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit! S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Párna. Story.Hitelesség.

  Avagy mi a teendő ha már a nagyok is meglopnak? Nem olvasok bulvársajtót. A február végi Story véletlenül került a kezembe. Nem kellett volna...derűs vasárnap reggelem oda. Mert mit látok benne? Ez a párnám Liliana Nae( Neylini) énekesnő kedvenc tárgyai közt! A kép melletti szöveg szerint a nagymamájától kapta, nem alszik rajta, csak dísznek használja. Nehezen is aludhatna, merthogy ez még itt van nálam, amint a fenti fotó is bizonyítja.És egyedi darab. Nem azért, mert annyira eredeti ötlet, hanem mert régi dirndlikből kivágott csíkokból varrtam, ezt az egyet, nem készült belőle több. Egy kósza pillanatig azt hittem, eladtam már a Breslóról, csak elfelejtettem, de nem, ott van most is. Melegen ajánlom megvételre a cikk szerzőjének. (A címet követő kérdés költői csupán. Mert mit tehetnék? Jól kidühöngöm magam, aztán meg nevetek rajta.) Pernă. Story.Credibilitate.  Ce faci când te fură cei mari?   Nu citesc presa de senzaţie. Spre nenorocirea mea azi dimineaţă am apucat

M(ilyen) vagyok ?

Már akkor tudtam,hogy nehéz lesz,amikor jelentkeztem Ildi játékára,önarcképet varrni,amit a sorsolás nyomán Launak kellett elküldenem.Most jött az üzenet,hogy megérkeztem:-),tehát publikálhatom a fércművet. Elképzelésem,mint mindig,volt dögivel,de a megvalósítás,hát,az egészen más dolog. Azt tudtam,hogy élethű nem lehet,nem csak azért,mert nem szeretem az ilyen portrékat,de nem is biztos,hogy tudnék olyant.Nálam már a rajzon lemerevedik a mosoly,kihűl a tekintet,nem megy ez nekem... Valahogy foltokban képzeltem el a dolgot,szerencsére,még mielőtt nekifogtam volna,megláttam ezt .Nna,ilyent sem tudnék,nemhogy ennél jobbat!Azt hiszem,ez jobban hasonlít rám,mint amit én izzadnék ki magamból. Gondoltam,megvarrom magamat redworkben és kézzel letűzöm,de ez már nem utolsó perces projekt. Nagy kedvem lett volna sziluettet varrni,de ez is azért bukott,mert nem tudtam volna hasonlóvá varázsolni.Pedig ez a Tara Badcock-kép sokáig kísértett. Egy szó mint száz,rá kellett jönnöm,hogy o