Ugrás a fő tartalomra

Anna szobája 2-Camera Annei 2
Szándékosan tettem külön ezt a képet,mert elüt egy kicsit az előzőektől,de így kérték,ez is a
babaszoba része.

Acest set diferă de restul camerei,-aşa m-i s-a cerut,(de aceea i-am făcut o însemnare separată),dar face parte din aceaşi cameră ca şi pozele precedente.

Megjegyzések

...tiktakro... üzenete…
Camera este tare dragtuza, felicitari pentru ea! copila cred ca doarme si viseaza colorat sub asemenea quilt ;))
oare cum se face ca de cite ori iti vad o Tilda ma apuca cheful de "papusit"? :)))
Monika üzenete…
Csoda-klassz!!!! Lányom nagyon szereti az élénk színeket.Azon agyalok,miket varrjak majd neki,de előtte egyeztetek vele.
Ela üzenete…
Este frumoasa camera dar si calda, prietenoasa! Nu-ti vine sa pleci din camera!
Ela
katafolt üzenete…
Merci,fetelor!Teodora,să ştii că fetiţa n-a folosit de loc pătuţul,doarme doar cu mămica ;-)


Mammka,ha a lányod az élénk színeket kedveli,talán örülne valami mexikói hangulatú quiltnek...

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

 Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban. În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit! S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Majakovszkij-foltvers

Ez évi első foltvers-feladványunk igazán különleges volt: Vlagyimir Vlagyimirovics Majakovszkij: Ivan Kozirev vasöntő elbeszélése arról, hogyan költözött új lakásba Proletár vagyok. Mindent megmondtam ezzel. Éltem, ahogy anyám világra vétkezett. És lám, új lakást adott ma reggel nekem a Munkáslakásépítő Szövetkezet. Szélessége - ilyen! Magassága - olyan! Szellős, világos és meleg. Minden szobája jó, de a legjobban nekem ez tetszett meg! A hold sugaránál ragyogóbb! Kánaánnál sokkal több üdvöt ád, mi ez - de mit is gagyogok, - ez a fürdőszoba, a fürdőkád. Kinyílik az egyik

M(ilyen) vagyok ?

Már akkor tudtam,hogy nehéz lesz,amikor jelentkeztem Ildi játékára,önarcképet varrni,amit a sorsolás nyomán Launak kellett elküldenem.Most jött az üzenet,hogy megérkeztem:-),tehát publikálhatom a fércművet. Elképzelésem,mint mindig,volt dögivel,de a megvalósítás,hát,az egészen más dolog. Azt tudtam,hogy élethű nem lehet,nem csak azért,mert nem szeretem az ilyen portrékat,de nem is biztos,hogy tudnék olyant.Nálam már a rajzon lemerevedik a mosoly,kihűl a tekintet,nem megy ez nekem... Valahogy foltokban képzeltem el a dolgot,szerencsére,még mielőtt nekifogtam volna,megláttam ezt .Nna,ilyent sem tudnék,nemhogy ennél jobbat!Azt hiszem,ez jobban hasonlít rám,mint amit én izzadnék ki magamból. Gondoltam,megvarrom magamat redworkben és kézzel letűzöm,de ez már nem utolsó perces projekt. Nagy kedvem lett volna sziluettet varrni,de ez is azért bukott,mert nem tudtam volna hasonlóvá varázsolni.Pedig ez a Tara Badcock-kép sokáig kísértett. Egy szó mint száz,rá kellett jönnöm,hogy o