Ugrás a fő tartalomra

Anna szobája-Camera Annei


Egy éve már,hogy ezeket varrtam:egész babaszobára valót kért tőlem egy kedves ismerős,
még a gyerek születése előtt.Csudajó volt varrni,sajnos,azóta nem kértek tőlem ilyent,pedig szívesen vállalnám...


Acum un an am avut ocazia să cos câteva lucruri pentru camera unei fetiţe încă nenăscută.
A fost o mare plăcere pentru mine,din păcate nu am mai avut asemenea cereri...

Megjegyzések

KicsiKató üzenete…
Azt elhiszem! Igazán mesés lett!!!!
Ela üzenete…
Totul este foarte frumos si sunt convinsa ca parintii au fost incantati!
Felicitari ,Kati!
Ela
katafolt üzenete…
Köszi-merci!
Kicsoda üzenete…
ez nagyon vidam lett!! edesek a cicak:-)
Ibcsy üzenete…
Nagyon szépeket varrtál.És micsoda mennyiség! Ilyenkor sajnálom, hogy mikor Ádi kicsi volt, én még nem varrtam.
katafolt üzenete…
Köszi,Kriszta!Kéne már varrni egy rókát is,az a kedvencem.


Ibcsy,én sem varrtam ilyeneket az enyéimnek,akkor még csak próbálgattam.Arra hamar rájöttem,ha kiöntöm-az akkor még egyetlen-rongyoszsákom tartalmát,hogy rongyvárat építsenek,ahogy mondták,hagynak varrni...ennek már több,mint 8 éve.
Ibcsy üzenete…
Hihi:-)) Ez a rongyoszsák kiöntés nagyon jó:-)) Az én fiam is nagyon szeret a fonalak, anyagok, gombok stb.. között kutakodni.
Ibcsy üzenete…
Ja, rókát azt varrtam Ádinak. Neki is az a kedvence. A legtöbbet azt hordja az oviba.
BMonica üzenete…
Ce atmosfera placuta trebuie sa fie intr-o asemenea camera! Figurile tale aplicate sunt foarte dragute.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

 Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban. În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit! S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Párna. Story.Hitelesség.

  Avagy mi a teendő ha már a nagyok is meglopnak? Nem olvasok bulvársajtót. A február végi Story véletlenül került a kezembe. Nem kellett volna...derűs vasárnap reggelem oda. Mert mit látok benne? Ez a párnám Liliana Nae( Neylini) énekesnő kedvenc tárgyai közt! A kép melletti szöveg szerint a nagymamájától kapta, nem alszik rajta, csak dísznek használja. Nehezen is aludhatna, merthogy ez még itt van nálam, amint a fenti fotó is bizonyítja.És egyedi darab. Nem azért, mert annyira eredeti ötlet, hanem mert régi dirndlikből kivágott csíkokból varrtam, ezt az egyet, nem készült belőle több. Egy kósza pillanatig azt hittem, eladtam már a Breslóról, csak elfelejtettem, de nem, ott van most is. Melegen ajánlom megvételre a cikk szerzőjének. (A címet követő kérdés költői csupán. Mert mit tehetnék? Jól kidühöngöm magam, aztán meg nevetek rajta.) Pernă. Story.Credibilitate.  Ce faci când te fură cei mari?   Nu citesc presa de senzaţie. Spre nenorocirea mea azi dimineaţă am apucat

M(ilyen) vagyok ?

Már akkor tudtam,hogy nehéz lesz,amikor jelentkeztem Ildi játékára,önarcképet varrni,amit a sorsolás nyomán Launak kellett elküldenem.Most jött az üzenet,hogy megérkeztem:-),tehát publikálhatom a fércművet. Elképzelésem,mint mindig,volt dögivel,de a megvalósítás,hát,az egészen más dolog. Azt tudtam,hogy élethű nem lehet,nem csak azért,mert nem szeretem az ilyen portrékat,de nem is biztos,hogy tudnék olyant.Nálam már a rajzon lemerevedik a mosoly,kihűl a tekintet,nem megy ez nekem... Valahogy foltokban képzeltem el a dolgot,szerencsére,még mielőtt nekifogtam volna,megláttam ezt .Nna,ilyent sem tudnék,nemhogy ennél jobbat!Azt hiszem,ez jobban hasonlít rám,mint amit én izzadnék ki magamból. Gondoltam,megvarrom magamat redworkben és kézzel letűzöm,de ez már nem utolsó perces projekt. Nagy kedvem lett volna sziluettet varrni,de ez is azért bukott,mert nem tudtam volna hasonlóvá varázsolni.Pedig ez a Tara Badcock-kép sokáig kísértett. Egy szó mint száz,rá kellett jönnöm,hogy o