Ugrás a fő tartalomra

Panka

Ez a baba előbb készült,mint a Tildas,csak nem volt neki cipője :-)


Această păpuşă a fost gata înainte de Tildas,dar azi a primit pantofi :-)

Megjegyzések

Kata üzenete…
Jaj de nagyon aranyos lett! Imádnivaló!
Lassan megint kedvet kapok babát varrni! :o)
ezkriszti üzenete…
Nagyon kedves.
lomaquilt üzenete…
Nagyon aranyos! Igen termelékeny vagy!
Katbo-Réka üzenete…
Nekem is nagyon tetszik
katafolt üzenete…
Köszi,én is szeretem,már csak holnap varrok,aztán három nap szünet.Kell is,nagyon fáj a hátam :-(
Trudi üzenete…
Annyira aranyos, a nagylányom is Panka! Lehet, hogy még kedvet kapok a babavarráshoz? Jó lenne, ha már haladnék végre valamivel. Te hogyan csinálod?
BMonica üzenete…
Ce draguta e! Si numele i se potriveste perfect. Are deja o stapana? :)
Endy üzenete…
Milyen "termèkenyek" vagytok ..Minden hèten kikerul valami a kezetek kozul, s mindig szebbnèl-szebb munkàk! Gratulàlok!
Dora üzenete…
Acum vad cat de harnica ai fost! Imi plac nespus papusile si pernitele. Trebuie sa fac si eu doua papusi sa le trimit cadou in Germania pentru doua fetite superbe :)O sa ma inspir si din ale tale;)
Merci mult pentru premiul primit, ma bucur ca apreciezi ceea ce fac eu.
Princi üzenete…
Szia Kata! Most járok itt először, de nem utoljára! Nagyon szépek a munkáid.
katafolt üzenete…
Köszi lányok,már első nap elkelt a kézműves vásáron,kár,hogy nem volt több belőle...


Merci,Monica,Dora,am vandut-o la targ...
Zsófi üzenete…
Szia Kata!

Csodálnivalóan szépeka munkáid, vásárban is megcsodáltam! :)

Zsófi
katafolt üzenete…
Köszi,Zsófi,mesések a gyöngyeid!!!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

 Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban. În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit! S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Párna. Story.Hitelesség.

  Avagy mi a teendő ha már a nagyok is meglopnak? Nem olvasok bulvársajtót. A február végi Story véletlenül került a kezembe. Nem kellett volna...derűs vasárnap reggelem oda. Mert mit látok benne? Ez a párnám Liliana Nae( Neylini) énekesnő kedvenc tárgyai közt! A kép melletti szöveg szerint a nagymamájától kapta, nem alszik rajta, csak dísznek használja. Nehezen is aludhatna, merthogy ez még itt van nálam, amint a fenti fotó is bizonyítja.És egyedi darab. Nem azért, mert annyira eredeti ötlet, hanem mert régi dirndlikből kivágott csíkokból varrtam, ezt az egyet, nem készült belőle több. Egy kósza pillanatig azt hittem, eladtam már a Breslóról, csak elfelejtettem, de nem, ott van most is. Melegen ajánlom megvételre a cikk szerzőjének. (A címet követő kérdés költői csupán. Mert mit tehetnék? Jól kidühöngöm magam, aztán meg nevetek rajta.) Pernă. Story.Credibilitate.  Ce faci când te fură cei mari?   Nu citesc presa de senzaţie. Spre nenorocirea mea azi dimineaţă am apucat

M(ilyen) vagyok ?

Már akkor tudtam,hogy nehéz lesz,amikor jelentkeztem Ildi játékára,önarcképet varrni,amit a sorsolás nyomán Launak kellett elküldenem.Most jött az üzenet,hogy megérkeztem:-),tehát publikálhatom a fércművet. Elképzelésem,mint mindig,volt dögivel,de a megvalósítás,hát,az egészen más dolog. Azt tudtam,hogy élethű nem lehet,nem csak azért,mert nem szeretem az ilyen portrékat,de nem is biztos,hogy tudnék olyant.Nálam már a rajzon lemerevedik a mosoly,kihűl a tekintet,nem megy ez nekem... Valahogy foltokban képzeltem el a dolgot,szerencsére,még mielőtt nekifogtam volna,megláttam ezt .Nna,ilyent sem tudnék,nemhogy ennél jobbat!Azt hiszem,ez jobban hasonlít rám,mint amit én izzadnék ki magamból. Gondoltam,megvarrom magamat redworkben és kézzel letűzöm,de ez már nem utolsó perces projekt. Nagy kedvem lett volna sziluettet varrni,de ez is azért bukott,mert nem tudtam volna hasonlóvá varázsolni.Pedig ez a Tara Badcock-kép sokáig kísértett. Egy szó mint száz,rá kellett jönnöm,hogy o